Философия

Философия

Нашата философия

 

ПИЖО И ПЕНДА е българска марка козметика за деца. Вдъхновена е от приказната легенда за двете българчета, родени през март – момиченце бяло, сякаш в снежинки спало и момченце с личице червено, сякаш в зора топено.

Обединихме компетенцията и опита на дерматолога с професионалзма и експертизата на козметолога, като изградихме многопластова концепция за създаването на детската козметична серия ПИЖО И ПЕНДА. Всеки от продуктите в тази серия се разработва с грижа и познаване на нежната детска кожа, следвайки принципа:
„Колкото е възможно по-малко; точно толкова, колкото е необходимо“. 

Поставили сме си висок стандарт по отношение на формулирането на продуктите и подбираме внимателно съставки, които са подходящи и се препоръчват за употреба върху деликатната детска кожа. Следваме най-новите пазарни тенденции в козметиката за деца, като поставяме акцент върху безопасността, нежната грижа и интензивното овлажняване. Доверили сме се на български природни съставки, които са доказали във времето своята ефективност. 

И в нито един момент не забравяме, че децата имат нужда от забавни и весели игри. И за това всеки продукт от серия ПИЖО И ПЕНДА е истинска ФОРМУЛА ЗА ДЕТСКИ УСМИВКИ!

Защо сме различни...
  • Вярваме, че грижата за кожата е и грижа за душата

Ние сме родители и знаем, че мисията на всеки родител е да отгледа здраво и щастливо дете. Знаем, че здравата детска кожа означава весели деца, уверени майки и спокойни татковци. За това при разработката на серия Пижо и Пенда се доверихме на опита, експертизата и съветите на лекар-дерматолог. Освен ефективен, всеки продукт е забавен и по увлекателен начин създава полезни навици у децата. Учейки децата да се грижат за здравето на кожата си, превръщаме рутината в дългосрочен позитив в израстването на уверени и млади хора. Добре дошли в нашия свят, в който Ви приветстваме и каним да приемете като Ваш дом.

  • Ценим българските традиции, култура и национални ценности

Разработваме козметиката си като се доверяваме на народното познание и мъдрост и ги съчетаваме с иновациите и съвременните технологии. Българските традиции, ценности и природа са стабилната основа на която стъпваме.

Националните символи са извор на идентичност, вдъхват приказен живот на нашите продукти като ги даряват с мистичен чар и обаяние.

  • Гледаме към бъдещето

Следваме тенденциите и постиженията в областта на козметиката, изучаваме новите технологии и обръщаме специално внимание на това, което потребителите искат. Ние добавяме здраве към красотата, грижа към рутината, любов към човека и уважение към нашата планета.​

Няма намерени продукти.