За нас

За нас

Кои сме ние

 

Ние сме малък екип професионалисти, които започнаха своето пътешествие, следвайки стремежа на сърцата си и мечтата да създадем нещо значимо и стойностно. Разработваме нашите продукти с любов, вдъхновени от силата на живота, мъдростта на природата и чистотата на децата.

 

Нашата визия

 

Козметиката е индустрия като никоя друга. Тя влияе пряко върху нашата индивидуалност, увереност и самочувствие, но също върху здравето и благополучието. В този сектор, толкова дълбоко свързан с емоциите и ритуалите на хората, има постоянен темп на промяна и безкрайни възможности за иновации.
С помощта на науката развиваме нашата креативност и познания. Поддържаме постоянен контакт с признати експерти от водещите университети, които са активни в областта на козметиката и бионауките.

 

Философия

Нашата философия

 

  • Вярваме, че грижата за кожата е и грижа за душата 
  • Ценим българските традиции, култура и национални ценности
  • Гледаме към бъдещето

ПИЖО И ПЕНДА е българска марка козметика за деца. Вдъхновена е от приказната легенда за двете българчета, родени през март – момиченце бяло, сякаш в снежинки спало и момченце с личице червено, сякаш в зора топено.

 

Обединихме компетенцията и опита на дерматолога с професионалзма и експертизата на козметолога, като изградихме многопластова концепция за създаването на детската козметична серия ПИЖО И ПЕНДА. Всеки от продуктите в тази серия се разработва с грижа и познаване на нежната детска кожа, следвайки принципа:

 

„Колкото е възможно по-малко; точно толкова, колкото е необходимо“. 

Поставили сме си висок стандарт по отношение на формулирането на продуктите и подбираме внимателно съставки, които са подходящи и се препоръчват за употреба върху деликатната детска кожа. Следваме най-новите пазарни тенденции в козметиката за деца, като поставяме акцент върху безопасността, нежната грижа и интензивното овлажняване. Доверили сме се на български природни съставки, които са доказали във времето своята ефективност. 

 

И в нито един момент не забравяме, че децата имат нужда от забавни и весели игри. И за това всеки продукт от серия ПИЖО И ПЕНДА е истинска ФОРМУЛА ЗА ДЕТСКИ УСМИВКИ!

 
Няма намерени продукти.