Органична Розова вода

Органична Розова вода

25 март 2023

Във всяка капка от флоралната вода пулсира опияняващото ухание, красотата и мистицизмът на уникалната българска Розова Долина. Розовата вода е доказала през вековете благотворното си въздействие и редица научни проучвания потвърждават нейните почистващи, тонизиращи и овлажняващи свойства. Избрахме да я вложим в продуктите Пижо и Пенда в Розовата Долина, защото е изключително нежна и грижовна дори към най-специалната и чувстителна детска кожа.


Д Пантенол
25 март 2023

Д-Пантенолът е провитамин на Д-Пантотеновата киселина (Витамин В5) и е част от Коензим А. Играе ключова роля в редица процеси в човешкия организъм.

прочети още

Хиалуроновата киселина е естествен компонент на човешкото тяло. Приложена в козметичен продукт тя образува дишащ филм върху кожата, който има способността механично да задържа вода.

прочети още

BIOLIN/P е натурален пребиотик, разработен като комбинация от две съставки: инулин, извлечен от цикория, и олигозахарид на базата на алфа глюкан от захарно цвекло.

прочети още

Овесът ( Avena sativa ) е ценна зърнена култура, която се използва от древни времена както за храна, така и в много разкрасяващи процедури.

прочети още

Ценното бледозелено масло с приятен ядков аромат е изключително нежен и ефективен емолиент, подходящ да погали и най-чувствителна детска кожа.

прочети още

Флоралната вода, получена от уханните лилавите цветове е символ на грижа, чистота и хармония.

прочети още