Органична Лавандулова вода

Органична Лавандулова вода

25 март 2023

Флоралната вода, получена от уханните лилавите цветове е символ на грижа, чистота и хармония. Тя притежава овлажняващи и омекотяващи свойства и е изключително нежна дори към най-деликатната кожа.  Лавандуловият дестилат е подходяща съставка за козметичните продукти за бебета и деца, защото оказва благотворен ефект върху детската кожа, а ароматът й действа успокояващо.


Д Пантенол
25 март 2023

Д-Пантенолът е провитамин на Д-Пантотеновата киселина (Витамин В5) и е част от Коензим А. Играе ключова роля в редица процеси в човешкия организъм.

прочети още

Хиалуроновата киселина е естествен компонент на човешкото тяло. Приложена в козметичен продукт тя образува дишащ филм върху кожата, който има способността механично да задържа вода.

прочети още

BIOLIN/P е натурален пребиотик, разработен като комбинация от две съставки: инулин, извлечен от цикория, и олигозахарид на базата на алфа глюкан от захарно цвекло.

прочети още

Овесът ( Avena sativa ) е ценна зърнена култура, която се използва от древни времена както за храна, така и в много разкрасяващи процедури.

прочети още

Ценното бледозелено масло с приятен ядков аромат е изключително нежен и ефективен емолиент, подходящ да погали и най-чувствителна детска кожа.

прочети още

Във всяка капка от флоралната вода пулсира опияняващото ухание, красотата и мистицизмът на уникалната българска Розова Долина.

прочети още