Органично масло от коноп

Органично масло от коноп

25 март 2023

Ценното бледозелено масло с приятен ядков аромат е изключително нежен и ефективен емолиент, подходящ да погали и най-чувствителна детска кожа. Идеалното съотношение на незаменимите омега-3 и омега-6 в състава му спомага за възстановяването на липидната бариера и еластичността на кожата.

 

Маслото от коноп действа успокояващо, хидратира ефективно и облекчава състояния на кожен дискомфорт от различен произход.


Д Пантенол
25 март 2023

Д-Пантенолът е провитамин на Д-Пантотеновата киселина (Витамин В5) и е част от Коензим А. Играе ключова роля в редица процеси в човешкия организъм.

прочети още

Хиалуроновата киселина е естествен компонент на човешкото тяло. Приложена в козметичен продукт тя образува дишащ филм върху кожата, който има способността механично да задържа вода.

прочети още

BIOLIN/P е натурален пребиотик, разработен като комбинация от две съставки: инулин, извлечен от цикория, и олигозахарид на базата на алфа глюкан от захарно цвекло.

прочети още

Овесът ( Avena sativa ) е ценна зърнена култура, която се използва от древни времена както за храна, така и в много разкрасяващи процедури.

прочети още

Флоралната вода, получена от уханните лилавите цветове е символ на грижа, чистота и хармония.

прочети още

Във всяка капка от флоралната вода пулсира опияняващото ухание, красотата и мистицизмът на уникалната българска Розова Долина.

прочети още