Инулинов пребиотик / BIOLIN/P

Инулинов пребиотик / BIOLIN/P

25 март 2023

BIOLIN/P е натурален пребиотик, разработен като комбинация от две съставки: инулин, извлечен от цикория, и олигозахарид на базата на алфа глюкан от захарно цвекло.

 

BIOLIN/P остава на повърхността на кожата, а не прониква в нея, защото е съставен от молекули с голям размер. Тези молекули са селектирана храна само за защитния микробиом на кожата и не могат да бъдат използвани като храна от вредните микроорганизми.

 

BIOLIN/P е пребиотик с висока ефективност, доказана при редица клинични проучвания и тестове при бебета и деца с чувствителна кожа, предразположена към раздразнения и тежки  кожни състояния.

BIOLIN/P подсилва кожния микробиом, спомага за възстановяването на естествената защитна функция на кожата и работи в хармония с нея. Кожата става по-устойчива на дискомфорти от различен произход (сърбеж, лющене, зачервяване) и се справя по-лесно с  агресорите на околната среда.


Д Пантенол
25 март 2023

Д-Пантенолът е провитамин на Д-Пантотеновата киселина (Витамин В5) и е част от Коензим А. Играе ключова роля в редица процеси в човешкия организъм.

прочети още

Хиалуроновата киселина е естествен компонент на човешкото тяло. Приложена в козметичен продукт тя образува дишащ филм върху кожата, който има способността механично да задържа вода.

прочети още

Овесът ( Avena sativa ) е ценна зърнена култура, която се използва от древни времена както за храна, така и в много разкрасяващи процедури.

прочети още

Ценното бледозелено масло с приятен ядков аромат е изключително нежен и ефективен емолиент, подходящ да погали и най-чувствителна детска кожа.

прочети още

Флоралната вода, получена от уханните лилавите цветове е символ на грижа, чистота и хармония.

прочети още

Във всяка капка от флоралната вода пулсира опияняващото ухание, красотата и мистицизмът на уникалната българска Розова Долина.

прочети още